Photobucket

Photobucket 1.2.4

Foto's naar Photobucket uploaden en leuke plaatjes downloaden

VOOR

  • Overzichtelijk menu
  • Immense fotocatalogus
  • Makkelijk downloaden en uploaden
  • Kant-en-klare URL's om te delen

TEGEN

  • Kleine reclamebanners
  • Geen functies voor fotobewerking

Uitmuntend
8

Met deze gratis iPhone-app upload je kiekjes rechtstreeks naar je account op de fotosite Photobucket. Ondertussen bekijk en download je bovendien kunstzinnige foto's en geinige plaatjes uit de immense online afbeeldingenverzameling van Photobucket. Zo beheer je je collectie niet alleen op de pc maar ook vanaf je mobieltje.

Het hoofdmenu van de Photobucket-app is lekker duidelijk. Via de knoppen in de werkbalk onderaan navigeer je naar de verschillende beschikbare tools: het vinden van interessante plaatjes, het beheren van je eigen collectie en het uploaden van media. Zo switch je dus eenvoudig tussen de 3 belangrijkste diensten die Photobucket zijn gebruikers aanbiedt.

Net als op de website browse je naar hartenlust door categorieën met duizenden prenten die andere mensen op Photobucket hebben gezet. Leuke plaatjes stel je zo als achtergrond voor je Android in en je vindt daarnaast gemakkelijk de URL (weblink) om door te sturen naar een vriend(in).

Het uploaden van afbeeldingen is een fluitje van een cent, maar het duurt vaak wel een poosje. Let trouwens op met de instellingen: de app uploadt automatisch afbeeldingen die juist aan je Android-toestel zijn toegevoegd (bijvoorbeeld als je net een foto hebt gemaakt). Wil je niet dat dit gebeurt, vink deze optie dan uit bij de Settings. Verder bevat de app geen functies voor het bewerken van fotomateriaal: alleen de web-versie van Photobucket heeft editing-tools beschikbaar.

Met Photobucket voor de iPhone heb je nu ook mobiel toegang tot de inhoud van het grote fotoportaal. De app ondersteunt precies de functies waar je Photobucket voor gebruikt: het uploaden van foto's naar je eigen account én het downloaden van plaatjes uit de gigantische maar goed georganiseerde online afbeeldingencollectie. Veel verder dan dat gaat het niet, maar dat is ook niet nodig.

Meeste downloads Fotografie voor android

Meer
Photobucket

Download

Photobucket 1.2.4

Beoordelingen about Photobucket